Minőségpolitika

A PEST-BAU Szolgáltató Kft. törekszik arra, hogy sok éves tapasztalatai felhasználásával magas színvonalú, kiemelkedő minőségű szolgáltatást adjon, megfelelő árakkal és korrekt piaci magatartással, megnyerve ezzel a Megrendelők bizalmát, így hosszú távon stabil és ismert cégként működjön mind a bel-, mind a külföldi piacon.

A minőséget tevékenysége meghatározó tényezőjének tekinti, ezért a minőség minden döntésében, működésének minden területén elsőbbséget élvez.
Ennek érdekében törekszik a Megrendelők igényeinek időben és a legalaposabban történő megismerésére, hogy a szolgáltatása és annak minősége tükrözze az elvárásokat.

A PEST-BAU Szolgáltató Kft. folyamatosan kapcsolatot tart a Megrendelőivel elégedettségük megismerése céljából.
A PEST-BAU Szolgáltató Kft. saját tevékenységét a minőségirányítási rendszere határozza meg , melynek működése és folyamatos fejlesztése iránt a Társaság vezetése elkötelezett.

A munkatársak tudatában vannak annak, hogy saját munkájuk minőségével hogyan járulnak hozzá a Megrendelők által megfogalmazott igényeknek.
A PEST-BAU Szolgáltató Kft. szállítóival, alvállalkozóival hosszú távú, a minőségi termékekre, szolgáltatásokra épülő kapcsolatok kialakítására törekszik, bevonva őket a Társaság céljainak megvalósításába.

A piac igényeinek alapos megismerése, a Megrendelőkkel folytatott folyamatos kommunikáció, a megszerzett tapasztalatok beépítése a folyamatainkba, biztosítja a hosszú távú, folyamatos és arányos fejlődést.

Szpisják Ferenc
ügyvezető igazgató   


Vissza az előző oldalra